Betreed de verrotte wereld van Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Bandai Namco kondigt de release aan van DARK SOULS III: Ashes of Ariandel voor PlayStation 4, Xbox One en pc, de eerste van de twee downloadbare uitbreidingen op het geprezen DARK SOULS III. Keer terug naar de wereld van DARK SOULS III en ontdek een verschrikkelijk geheim, verborgen in een naamloos bevroren land. Spelers zullen een nieuwe omgeving betreden gevuld met nieuwe vijanden, uitdagingen en weetjes die de verhaallijn achter Dark Souls III uitbreiden.
Keer terug naar de mysterieuze wereld van Lothric en neem een nieuwe missie aan in een verziekte wereld vol ongewenste wezens. Spelers krijgen de opdracht deze nieuwe wereld te betreden, het kwaad te verslaan en de vele mysteries die het land rijk is te ontrafelen. Daarbovenop bevat de DARK SOULS III: Ashes of Ariandel-uitbreiding ook nieuwe wapens, armor sets en magie voor spelers om te ontdekken en mee te experimenteren, alsook nieuwe features voor de game’s immense populaire en competitieve multiplayer modus.

DARK SOULS III: Ashes of Ariandel bevat Undead Matches, een gloednieuwe manier om het tegen andere DARK SOULS III: Ashes of Ariandel-spelers op te nemen. Door de multiplayer matches te betreden kunnen spelers eervol strijden tegen een andere Cursed Undead of vechten in free-for-all brawls of team-based gevechten tot en met vijf andere spelers. Deelnemen kan echter niet zomaar, vermits men pas in Undead Matches kan terechtkomen na het verslaan van een van de meest verschrikkelijke vijanden in de wereld van Ariandel.

DARK SOULS III: Ashes of Ariandel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc (Steam) en kost € 14,99. Een season pass voor DARK SOULS III is ook beschikbaar en bevat naast DARK SOULS III: Ashes of Ariandel een tweede uitbreiding die begin 2017 verschijnt. De season pass kost € 24,99

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password