Bethesda verwacht ‘spectaculaire problemen’ in Fallout 76-bèta

De bèta van Fallout 76 start vandaag op Xbox One. Bethesda meldt dat het verwacht dat spelers tegen “spectaculaire problemen” aanlopen.

Bethesda plaatste een bericht op zijn social media-kanalen. De bèta is volgens het bedrijf een “begin” van het werk dat nog verricht moet worden aan Fallout 76. “We weten allemaal dat met games van deze schaal, met de systemen die in het spel zitten, er altijd onverwachte bugs en problemen opduiken. Kijkend naar wat we doen met 76 weten we dat we iedereen de kans geven spectaculaire problemen te vinden die we zelf niet tegen zijn gekomen.”

Bethesda is al op de hoogte van problemen in hoe de game draait wanneer er veel spelers op één locatie zijn. “Maar andere problemen kennen we mogelijk nog niet. We hebben jullie hulp nodig om deze op te lossen, en advies van jullie over wat belangrijk is om op te lossen. We zullen overal naar kijken, nu en na de lancering.”

Fallout 76 is de eerste Fallout-game die zich volledig online afspeelt. De bèta is tot het einde van deze maand exclusief op Xbox One beschikbaar, daarna kunnen ook pc- en PS4-gamers meedoen. Het spel zelf komt op 14 november uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password