Bètatest nu beschikbaar voor Batttle Crush op Steam en Google Play

NCSOFT, heeft vandaag aangekondigd dat Batttle Crush nu open is voor een wereldwijde bètatest op Steam en Google Play.

Van 23 tot 30 oktober start Batttle Crush met een wereldwijde bètatest in 25 landen in Noord-Amerika, Europa en Zuidoost-Azië. Tijdens de aangewezen speeluren in elke regio kunnen spelers de strategische vechtactie van Batttle Crush ervaren met drie verschillende speltypen en 15 personages die Calixers worden genoemd.

Batttle Crush, dat in de lente van 2024 officieel wordt gelanceerd, is een nieuwe actiebattle brawler die momenteel wordt ontwikkeld door NCSOFT. Bij de lancering zal deze multiplatformtitel speelbaar zijn op Steam, Nintendo Switch en mobiel (Android en iOS) – allemaal ondersteund met cross-play.

Batttle Crush is een spel waarin de laatste speler van maximaal 30 spelers tot winnaar wordt uitgeroepen. Hij moet overleven op een krimpend terrein en vijanden uit alle richtingen trotseren. De hoogtepunten zijn onder andere:

Snelle, strategische gevechten boordevol actie met eenvoudige en gemakkelijke besturing – Met een kenmerkende set gebruiksvriendelijke besturing en strategische gevechtsacties kunnen spelers vijf soorten vaardigheden combineren om te genieten van bevredigende gameplay waarbij elke ronde maximaal acht minuten duurt. Elke aanvals- en verdedigingsvaardigheid varieert in afstand, timing en staminaverbruik, afhankelijk van de personages, wat strategische gameplay mogelijk maakt.

Unieke slagvelden en verschillende speltypen met maximaal 30 spelers – Het slagveld wordt na verloop van tijd steeds smaller, waardoor spelers gedwongen worden om altijd in beweging te blijven. Spelers kunnen kiezen uit verschillende speltypen – Battle Royale (Solo of Team), Brawl (Solo of Team), Build-Up – en unieke slagvelden op basis van hun voorkeuren.

Speel met Calixers met hun eigen verhaal en unieke vaardigheden -Batttle Crush biedt een gevarieerd aanbod Calixers, geïnspireerd door mythologische figuren als Hermes, Poseidon, Urus en Lops. Tijdens de bètatest zijn er in totaal 15 Calixers, die hun individuele charme laten zien door hun unieke vaardigheden.

Schema wereldwijde bètatest (per regio)

  • Noord-Amerika: 5 PM tot 1 AM PDT / 23 – 30 oktober 2023
  • Europa: 17:00 tot 01:00 CEST / 23-30 oktober 2023
  • Zuidoost-Azië: 13:00 tot 21:00 SGT / 23-30 oktober 2023Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password