Betaalde Final Fantasy XVI-DLC “Echoes of the Fallen” nu verkrijgbaar

Tijdens de Game Awards 2023 onthulde SQUARE ENIX een nieuwe trailer die twee betaalde DLC-hoofdstukken toonde voor de hooggeprezen action-RPG, FINAL FANTASY XVI, op de PlayStation 5. De eerste DLC, getiteld  “Echoes of the Fallen,” is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store. De tweede DLC, getiteld  “The Rising Tide,” verschijnt in de lente van 2024. Spelers kunnen ook de FINAL FANTASY XVI Expansion Pass aanschaffen, deze geeft toegang tot beide hoofdstukken voor een lagere prijs.

“Echoes of the Fallen” biedt toegang tot een nieuw verhaal, nieuwe gevechten, nieuwe wapens, een hogere level cap en meer. Het avontuur begint vóór het laatste gevecht uit het hoofdspel, wanneer vreemde, duistere kristallen op de zwarte markt verschijnen. Spelers gaan met Clive en zijn vrienden op onderzoek uit, en stuiten daarbij op een groep verdachte handelaren, die hen leiden naar een lang verlaten toren die bekendstaat als de Sagespire, en de gruwelijke geheimen die in die toren schuilen.

Voor de aanschaf van “Echoes of the Fallen” of de Expansion Pass ontvangen spelers speciale bonusvoorwerpen, waaronder het Buster Sword, zodat Clive dit iconische wapen van Cloud Strife uit FINAL FANTASY VII kan dragen, en de “Away (1987)” Orchestrion Roll waarmee spelers een chiptune-versie van de song “Away” als achtergrondmuziek kunnen laten klinken in de hideaway.

“The Rising Tide” zal toegang bieden tot nieuwe uitdagingen en meer, inclusief de confrontatie tussen Clive en de legendarische Eikon, Leviathan.

 

Om de nominatie en gewonnen award tijdens de Game Awards te vieren, is de basisgame FINAL FANTASY XVI van nu tot 11 december met 40% korting te koop in de PlayStation Store.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password