Beta van Space Hulk: Tactics nu beschikbaar op Steam

Focus Home Interactive en Cyanide Studio hebben bevestigd dat de pre-order bèta van Space Hulk: Tactics vanaf vandaag beschikbaar is op Steam. In een nieuwe trailer krijgen we bovendien de Genestealers te zien, “het zwerende kwaad in het hart van Space Hulk, klaar om elke Space Marine Terminator die aan boord komt neer te halen”.
In de bèta kunnen spelers als de Genestealers spelen, maar ook in de zware schoenen stappen van de Terminators. Volgens de ontwikkelaar bieden de Genestealers “volledig andere” strategieën en speelstijlen. In de bèta is de multiplayer- en Skirmish-modus uit te proberen in vijf maps, evenals het volledige aanpassingssysteem en de ‘map editor’.

De pre-order bèta loopt tot aan de release van de game op 9 oktober. Space Hulk: Tactics verschijnt op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password