Bèta van Gran Turismo Sport geannuleerd

Toen vorig jaar Gran Turismo Sport werd aangekondigd melde  Polyphony Digital dat er ook een bèta zou komen. Men heeft nu bekend gemaakt dat er geen bèta van Gran Turismo Sport zal verschijnen. De reden hiervoor is dat ze de mankracht die hieraan besteed zou worden hard nodig heeft om de game dit jaar nog klaar te krijgen.

“Het is iets wat mij erg spijt”, vertelt Kazunori Yamauchi. “Om een bètatest te doen moeten we een master van de bèta testcode maken, en dat kost ons evenveel tijd als de echte master van de complete game maken.”  Volgens Yamauchi zal dit ongeveer 3 maanden schelen.

Gran Turismo Sport bevat 137 premium wagens en 19 locaties. Er zitten twee nieuwe tracks in, namelijk Northern Isle Speedway en een straatcircuit in Tokio.

Gran Turismo Sport zal verschijnen op 6 november 2016 voor Playstation 4.

maxresdefault (6)

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password