Beschaving zonder burgerzin: Untold Games onthult hun nieuwste titel ‘City 20’, een enorm ambitieuze speculatieve overlevingssim

In een stad die is verwoest door een catastrofaal nucleair ongeluk presenteert het gevestigde ontwikkelhuis Untold Games met trots de originele titel City 20, die binnenkort verschijnt.

City 20 biedt een diepgaande, systemische simulatie van een gemeenschap aan de rand van de afgrond, die zich afspeelt in een post-apocalyptische, afgesloten nederzetting. Het is een episch overlevingsspel en een avontuur vol Europese speculatieve fictie-invloeden uit de gouden eeuw.

City 20 nodigt spelers uit om zich onder te dompelen in een zorgvuldig ontworpen wereld die inspiratie put uit Europese sciencefictionklassiekers zoals Stalker, The Road of La Jetee. Terwijl de restanten van de beschaving een bestaan proberen op te bouwen, moeten spelers door een landschap navigeren dat is getransformeerd door een door mensen veroorzaakte ramp en dat wordt beïnvloed door de diepe onderlinge verbondenheid van een realistische sociale omgeving.

Kleine handelingen zorgen voor grote rimpelingen in de wereld van City 20. De krachtige systemen van de game creëren een verhaal dat uniek is voor elke speelbeurt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password