Bereid u voor op Warlander

Toylogic kondigt met trots Warlander aan, een nieuw live-ops spel in samenwerking met PLAION.

Warlander is een free-to-play, third-person, online multiplayer oorlogsspel dat zich afspeelt in een middeleeuwse fantasiewereld. Tot honderd spelers kunnen zich aansluiten en strijden als deel van twee of vijf legers in schermutselingen en kasteel belegeringen met als doel in te breken in het bolwerk van de tegenstander en de kern te vernietigen. Het spel komt eerst uit op PC met een open bèta en zal daarna worden uitgebracht op consoles.

Spelers spelen als een krijger, cleric of mage met hun eigen unieke set vaardigheden en hebben de mogelijkheid om decks op te bouwen met nauwkeurig aangepaste personages voor de komende gevechten. Dit omvat het aanpassen van vaardigheden en vaardigheden, maar ook visuele aanpassingen om personages te laten opvallen in het heetst van de strijd. Bij de lancering zijn er twee speltypen beschikbaar. Ten eerste een speltype met twee teams van maximaal 40 spelers en een speltype met vijf teams van maximaal 100 spelers.

Het spel zal van start gaan met een Open Beta stage op PC waar spelers zich kunnen aanmelden, proberen en zich bij de community kunnen aansluiten terwijl ze de toekomst van het spel mee vormgeven door al op maandag 12 september 2022 deel te nemen.

Rekruteer je vrienden in je eigen leger en doe mee aan het gesprek op de Officiële Warlander Discord server. Bereid je voor op de strijd in Warlander’s Open Beta, beschikbaar vanaf 12 september 2022 via de Steam-pagina van de game.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password