Bereid jezelf voor op de reis van je leven in Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Square Enix  maakt bekend dat het geliefde action-RPG-avontuur Final Fantasy Crystal Chronicles op 23 januari 2020 terugkeert met gloednieuwe functies als Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiele iOS- en Android-apparaten.

De coöperatieve action-RPG FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES® is volledig geremasterd, inclusief gloednieuwe functies om de ervaring magischer dan ooit te maken! Speel solo of met vrienden, verken een verbluffende fantasiewereld, maak nieuwe herinneringen met fantastische personages en geniet van heerlijke action-RPG-gameplay.

Hieronder een overzicht van de voornaamste vernieuwingen van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition:

  • Verbeterd beeld en geluid – Beleef de wereld van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES op verbluffende nieuwe manieren, met verbeterd beeld en geluid om het meeslepende avontuur nóg magischer te maken.
  • Nieuwe ingesproken stemmen – De speelbare helden komen tot leven met gloednieuwe voice-overs terwijl ze spreuken gebruiken en strijden tegen woeste monsters.
  • Nieuwe online multiplayer – Speel online met één tot drie vrienden om samen gevaarlijke monsters te verslaan en kerkers te doorlopen*. Alle spelers kunnen meedoen, want FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition ondersteunt cross-play tussen verschillende systemen.
  • Nieuwe kerkers en eindbazen – Uitdagende nieuwe kerkers en eindbazen zijn aan de game toegevoegd voor nog meer fun en spannende gameplay-mogelijkheden.
  • Nieuwe looks en items voor personages – Onderscheid je met gloednieuwe looks en voorwerpen om je personage mee uit te rusten en om te gebruiken tijdens je magische reis.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password