Bereid je voor op magie! De Magische Mengmolen verschijnt vandaag op Steam!

Heksen en tovenaars, kom erbij! De betoverende wereld van toverdrankjes brouwen is zojuist een stuk grilliger geworden nu The Magical Mixture Mill officieel lanceert op PC via Steam!

Deze game, ontwikkeld door de betoverende geesten van Glowlight en uitgegeven door de indie-tovenaars van HOOK, heeft in de ketel van Early Access staan pruttelen om een extravaganza boordevol drankjes te brouwen!

Wat zit er allemaal in de nieuwste versie, vraag je je af? Laat ons een beetje magie op je loslaten:

  • Quests in overvloed: Maak je klaar om de losse eindjes aan elkaar te knopen nu V1.0 alle questlijnen afrondt, inclusief de grote finale van de hoofdquest! En raad eens? Het avontuur houdt daar niet op, want de functie Alchemical Society wordt geïntroduceerd om je vaardigheden te testen. Laat die ingrediënten zien wie de baas is!
  • Nieuwe oorsprong van klasse onthuld: Omarm nieuwe oorsprongen als een necromancer, een paladin of een druïde om je innerlijke magie te ontketenen en unieke vaardigheden te gebruiken.
  • Griselda heeft een nieuwe katachtige vriend… Kitty, kitty, kitty!
  • 40 nieuwe prestaties! Wie zei dat toverdranken brouwen niet de moeite waard kon zijn?
  • Upgrades in levenskwaliteit: Prestaties en UI oppoetsen, bugfixing, soepelere logistiek, we hebben een vleugje gemak in elke hoek van de werkplaats gestrooid. Griselda is nog nooit zo georganiseerd geweest!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password