Bereid je voor op het volgende gevecht, TEKKEN 8 verschijnt 26 januari 2024

Bandai Namco Europe, de toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van videogames, heeft vandaag aangekondigd dat TEKKEN 8, het aankomende deel in de legendarische vechtfranchise, uitkomt op 26 januari 2024. De game komt exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam®. TEKKEN 8 is ontwikkeld door Bandai Namco Studios Inc. en maakt gebruik van de kracht van de huidige hardware om het de meest visueel verbluffende game in de serie ooit te maken. De titel belooft ook een nieuwe benadering van het spelen van vechtgames, met een nieuw agressief vechtsysteem dat aanvallende tactieken beloont en spectaculaire gevechten oplevert. TEKKEN 8 is nu beschikbaar voor preorder in de Standard, Deluxe en Ultimate Edition.

De onthulling toonde de Arcade Quest, een compleet nieuwe modus die naar TEKKEN 8 komt. De Arcade Quest is een nieuw speltype voor één speler dat het ultieme oefenterrein zal zijn en de roots van de franchise gebruikt om een nieuwe manier van spelen te introduceren en vaardigheden bij te schaven. In dit speltype kunnen spelers hun eigen avatar maken en aanpassen en verschillende arcades ‘bezoeken’ om deel te nemen aan wedstrijden die bedoeld zijn om hun speelwijze te verbeteren en nieuwe technieken aan te leren. Naarmate spelers verder komen in het verhaal, zullen ze zich samen met hun avatar blijven ontwikkelen en sterker worden en hun vaardigheden aanscherpen tegen steeds moeilijkere tegenstanders in een verhaal dat niet veel verschilt van hoe sommige echte spelers in esports terecht zijn gekomen.
De trailer zet de regelmatige cadans van onthullingen van TEKKEN 8 personages voort en kondigt de terugkerende favorieten aan die deel uitmaken van het 32 personages tellende roster, met Kuma, Leo, Shaheen, Steve, Dragunov en Yoshimitsu die hun bijgewerkte looks en moves laten zien. Alle personages in TEKKEN 8 hebben diepgaande aanpassingsmogelijkheden, waaronder volledig nieuwe opties, met de mogelijkheid om de kleuren van elk onderdeel en de grootte en positie van accessoires te veranderen, zodat spelers echt hun stijl kunnen laten zien en hun favoriete personages een persoonlijke flair kunnen geven.

TEKKEN 8 is nu beschikbaar voor preorder in Standard, Deluxe en Ultimate Edition. Preorders voor de Standard Edition bevatten het basisspel, zodra dit beschikbaar is, en geven spelers de Paul Phoenix-set als Avatar-kostuum. PlayStation 5-spelers ontvangen de Avatar-skins Mokujin en Testujin. De Deluxe Edition bevat alle standaarditems en de Playable Character Year 1 Pass, waarmee je vier personages vrijspeelt die na de lancering van de game zijn uitgebracht, evenals de Kinjin Avatar-skin. Het bevat ook het Gold Suit Pack met speelbare personagekostuums voor alle 32 personages, waarmee spelers bling kunnen toevoegen aan hun gevechten. De Ultimate Edition bevat alle content en bonussen van de Deluxe Edition, samen met Avatar skins voor Kazuya, Jin en Jun en 32 patronen van klassieke TEKKEN T-shirt sets voor spelers om hun avatars te personaliseren en wellicht herinneringen uit het verleden van deze legendarische franchise te herbeleven.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password