Bereid je voor op een reis naar Northrend in de Wrath Classic Pre-Patch

Kampioenen van the Horde en the Alliance in Northrend zetten zich alvast schrap voor de strijd tegen de troepen van the Scourge, want op 30 augustus komt de pre-patch voor Wrath of the Lich King Classic online!

De pre-patch brengt nieuwe features met zich mee en introduceert een hoop evenementen die de start van de campagne tegen de Lich King en zijn troepen in de kijker zullen zetten in aanloop naar de lancering op 26 september.

Hieronder staat alvast een tijdlijn met alles waar de spelers naar kunnen uitkijken in de pre-patch:

 • 30 augustus: Pre-patch begint
  • De Wrath Classic-systemen gaan live met herwerkte en opnieuw gebalanceerde personages, een prestatiestelsel, de Inscription-rol en updates voor de landschappen van Stormwind en Orgrimmar.
  • Nieuwe klasse – Death Knights: Spelers zullen tijdens de pre-patch hun eerste Death Knight kunnen creëren en deze zonder beperkingen op niveau krijgen.
   • Extra Deatch Knights die spelers creëren na hun eerste zullen de normale beperkingen volgen. Dit wil zeggen één Death Knight per rijk met minstens één personage van level 55 in dat rijk.
 • 6-13 september: Zombie Plague Evenement
  • Een geheimzinnige aandoening baant zich een weg doorheen de belangrijkste steden en spelers zullen op hun hoede moeten zijn om niet slachtoffer te vallen aan de dodelijk getroffenen.
 • 13 september-lancering: Scourge Invasion Evenementen
  • Op verschillende plekken in Azeroth zullen spelers krachtige beloningen verzamelen door een verdedigingslinie te beheren tegen de aanvallende Necropolis en door de troepen van the Scourge te verslaan op een met kristallen bezaaid slagveld.

Voor nieuwe of ervaren spelers zal het Joyous Journeys 50% bonus experience-evenement doorheen de pre-patch ook voor Death Knights beschikbaar zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password