Bereid je voor op de strijd! Enclave HD vandaag verkrijgbaar op PlayStation, Switch en Xbox

TopWare Interactive & Ziggurat Interactive – uitgever van multiplatform retro- en moderne games – nodigt spelers vandaag uit om de wapens op te nemen. Enclave HD verschijnt vandaag op Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch en Playstation 5 volgt snel!

Fans van de immens populaire hack-and-slash retrotitel zullen hun zwaarden willen slijpen en hun schilden oppoetsen, want deze remake bevat verbeterde beelden, bevat gloednieuwe epische muziektracks die uniek zijn voor deze versie van de game, en nog veel meer!
We vinden het geweldig om spelers uit te nodigen om de nostalgie van Enclave™ te herbeleven en het in een geheel nieuw licht te spelen,” zegt Alexandra Constandache, CEO van TopWare Interactive. Kate Woods, Vice President bij Ziggurat Interactive, voegt hieraan toe: “Het bewaren van geliefde titels zoals deze is iets wat ons na aan het hart ligt en we hopen dat fans – oud en nieuw – ervan zullen genieten.”

Enclave HD is een third-person actie-rollenspel met intense middeleeuwse gevechten, een epische soundtrack en twee afzonderlijke verhaalgedreven campagnes waarin de speler vecht voor de krachten van het Licht of de Duisternis. Elke factie biedt zes verschillende personageopties, zoals ridders, tovenaars en druïden aan de kant van het licht, of dienaren van de duisternis zoals berserkers, moordenaars en goblins. Gebruik zwaarden, magie en bogen om oorlog te voeren tegen je vijanden en de toekomst van Celenheim te bepalen.

In de originele, veelgeprezen Enclave met miljoenenverkoop en in Enclave HD is het 1000 jaar geleden dat de hoge tovenaar Zale het volk van Celenheim van de rand van de afgrond redde door de kwade legers van Dreg’Atar door een enorme kloof te creëren om de krachten van goed en kwaad voorgoed te scheiden. Nu sluit de kloof zich en het is aan een onwaarschijnlijke held om op te staan en te vechten. Zal deze aspirant-avonturier slagen in zijn zoektocht om voor het Licht te vechten en de demonenkoning Vatar te doden? Of zullen ze het Duister dienen en Celenheim innemen voor de krachten van het Kwaad?

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password