Bereid je voor op de oogst! Life in Willowdale: Farm Adventures bereikt gold-status

Mindscape heeft vandaag samen met uitgever Just For Games en ontwikkelaar FRAG Games aangekondigd dat Life in Willowdale: Farm Adventures de definitieve certificering heeft doorstaan. Dit houdt in dat de game op 27 september lanceert voor Nintendo Switch en pc via Steam, met PlayStation 4 en PlayStation 5 volgend op 18 oktober.

Met landbouw, vriendschappen en avonturen in de hele regio, is dit de perfecte game voor liefhebbers van farming-adventure games. Life in Willowdale: Farm Adventures is nu alvast te reserveren in de Nintendo eShop of fysiek bij een retailer in de buurt.

In het eens zo levendige dorpje Willowdale heerst chaos. Penny, de zakelijke dochter van de burgemeester houdt niet van het platteland en wil het dorp veranderen in een modern toeristen-oord. De dieren krijgen geen aandacht meer en ook de dorpsbewoners voelen zich niet meer thuis. Jouw oom, de burgemeester van Willowdale, heeft jouw hulp nodig om het dorp weer in haar oude glorie te herstellen. Red Willowdale door een levendige boerderij op te zetten, gebouwen in het dorp te bouwen en vriendschappen te sluiten met de kleurrijke bewoners. Krijg jij het voor elkaar om de vertrokken en inmiddels verwilderde dieren weer terug te brengen naar de boerderij? Ga op avontuur en ontdek het verrassende, maar prachtige leven in Willowdale.

Prijs en beschikbaarheid
Life in Willowdale: Farm Adventures lanceert voor Nintendo Switch en pc via Steam op 27 september. De game is vanaf 18 oktober ook verkrijgbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Reserveren is nu alvast mogelijk in de Nintendo eShop of fysiek bij een retailer in de buurt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password