Bereid je voor op de Island aSnctuary van Final Fantasy XIV Online Patch 6.2 met livestream van “Mogchute Farm”

Square Enix begint vandaag een weeklang durende livestream vanaf de “Mogchute Farm” om de komende lancering te vieren van Island Sanctuary, een nieuwe soort casual solo-content die deel uitmaakt van Patch 6.2, de volgende grote update voor de hooggeprezen MMORPG FINAL FANTASY XIV Online die op dinsdag 23 augustus verschijnt.

Vanaf vandaag tot 14 uur op vrijdag 19 augustus toont de livestream het leven op de boerderij, als vooruitblik op de release van Island Sanctuary in Patch 6.2: Buried Memory. Island Sanctuary laat spelers hun eigen boerderij bouwen en aanpassen op een paradijselijk eiland vol leven. Daar kunnen spelers materialen verzamelen, faciliteiten bouwen, dieren verzorgen en meer, zonder dat daar voorafgaande ervaring met craften of verzamelen voor nodig is.

Bekijk de actie van “Mogchute Farm” op het officiële Twitch-kanaal van FINAL FANTASY XIV Onlinehttps://www.twitch.tv/finalfantasyxiv

Tijdens de livestream verschijnen verschillende boerderijdieren, inclusief varkens, geiten en kippen, naast andere verrassingen die in de loop van de week zullen volgen. Spelers kunnen de dagelijkse voedermomenten en andere festiviteiten volgen, en kunnen tijdens de stream stemmen om te bepalen welke dieren gevoerd worden. Het voeren vindt dagelijks plaats op onderstaande tijden, andere activiteiten vinden tussendoor plaats:

  • 10:15 uur – 10:30 uur
  • 17:00 uur – 17:15 uur

“Mogchute Farm” vindt plaats op de Mudchute Farm in Londen, een officiële liefdadigheidsvereniging met zorg voor het milieu in het hart van hun missie.  Mudchute Farm is opgericht in 1977 en omvat een groene ruimte van ruim 12 hectare die open is voor het publiek en fraaie uitzichten op Londen biedt. Ga voor meer informatie over Mudchute Farm, ook over hoe je hun werk kunt ondersteunen met donaties, naar: https://www.mudchute.org/

Tijdens de Letter from the Producer LIVE-uitzending van vorige week, gaf FINAL FANTASY XIV Online’s producer en director Naoki Yoshida kijkers een eerste demonstratie van Island Sanctuary. Daarnaast werden meer details besproken over Patch 6.2, inclusief de voortzetting van de hoofdscenario-questlijn, PvP-updates, Pandæmonium: Abyssos, en meer.

Met meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers is er nooit een beter moment geweest voor nieuwkomers om hun avonturen in de veelgeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga te beginnen. De uitgebreide Free Trial omvat nu alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward™ (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password