Bereid je voor op angst; Anthology Horror Collectie “Dread X Collection 5″ komt uit op 3 mei”

Vandaag kondigt de onafhankelijke horroruitgever en productiemaatschappij DreadXP aan dat Dread X Collection 5, het nieuwste deel in hun populaire anthologie horrorserie, zal verschijnen op dinsdag 3 mei 2022.

Gebaseerd op het thema “entertainment”, brengt de collectie 12 heerlijk verdraaide korte nachtmerries van de makers van indie-hits als 0°N 0°W, Lakeview Cabin, Sylvio, en The Mortuary Assistant.

Dread X Collection 5 neemt spelers mee naar angstaanjagende locaties zoals spookachtige nachtclubs, duistere carnavals, spookachtige poppenkast, het land Finland in het jaar 1888, een karaoke bar toilet, en nog veel meer! Hoewel alle spellen in de collectie een horrorthema hebben, hebben ze elk hun eigen unieke kijk op wat echt een geweldige horrorervaring maakt. Van het neerschieten van hordes ondoden met een jachtgeweer en het ontsnappen aan een gestoorde carnavalsmoordenaar, tot het deelnemen aan een spel ‘zoek de bloemen’ op leven en dood, en het dragen van een ei op een lepel, er is veel verdraaide horror te beleven in Dread X Collection 5.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password