Bereid je voor – De Diesel-Mechs komen naar gamescom 2019

Deep Silver en King Art Games geven hun eigen draai aan geschiedenis en verwelkomen bezoekers van gamescom 2019 in de wereld van 1920+ in de bekroonde, opkomende Real Time Strategy-game Iron Harvest. Spelers in Europa kunnen voor het eerst de kans krijgen om hun eigen Dielsel-Mechs te besturen en troepen te leiden op het slagveld van de oorlog der oorlogen.

Daarnaast krijgen fans van de 1920+ wereld de kans om Jakub Rózalski, het meesterberein achter de tekeningen die Iron Harvest inspireerde te ontmoeten. Hij zal een signeersessie houden bij de Iron Harvest booth op dinsdag 20 augustus om 17:00.

Over Iron Harvest 
In het begin van de 20e eeuw, kort na het einde van de Groter Oorlog, is de wereld vol geheimen, kansen en uitdagingen. Traditie botst met technologische en wetenschappelijke vooruitgang terwijl Europa aan het bijkomen is van de brute Eerste Wereldoorlog. Iron Harvest is een real-time strategy game (RTS) die zich afspeelt in een alternatief 1920+ vlak na het einde van de Grote Oorlog. Om de best mogelijke RTS-ervaring te creëren heeft het team sinds de succesvolle Kickstarter-campagne samengewerkt met wereldwijde RTS-fans.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password