Bereid je tegengif voor – A.K.I.’s voorliefde voor vergif arriveert vandaag in Street Fighter 6

Het is griezelig seizoen is bijna begonnen, wat betekent dat het de perfecte tijd is om de sinistere A.K.I. te introduceren in het Street Fighter 6-rooster vanaf vandaag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en PC via Steam! Spelers kunnen World Tour verkennen om de 20e Master te vinden in de singleplayer modus, hun avatar uitrusten met A.K.I.’s gevaarlijk giftige moves in Battle Hub en het uitvechten tegen andere spelers in Fighting Ground.
Vanaf vandaag kunnen spelers A.K.I. ontgrendelen door de Street Fighter 6 Deluxe Edition, Ultimate Edition, Year 1 Character Pass/Ultimate pass te bezitten of te kopen of A.K.I. individueel te kopen voor 350 Fighter Coins die ook haar Outfit 1 en Colors 1 & 2 bevatten. Spelers kunnen het nieuwe personage een uur lang gratis uitproberen – als ze durven – door een Rental Fighter-ticket in te wisselen, te verkrijgen in de in-game Fighting Pass.

Er is nog steeds veel nieuwe content om naar uit te kijken met Ed, Akuma en nog veel meer dat naar Street Fighter 6 komt in Jaar 1!Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password