Bendy and the Ink Machine komt naar consoles deze herfst

Als je iets over de pc-scene weet, heb je misschien wel gehoord van Bendy and the Ink Machine. Nu komt de eerste persoon horror puzzelaar naar de console! Maximum Games heeft een partnerschap aangegaan met Rooster Teeth Games om ervoor te zorgen dat Bendy and the Ink Machine dit najaar een Europese en een Australische / Nieuw-Zeelandse release op console zullen hebben.

In de hoogtijdagen van de jaren dertig was Henry de hoofdanimator bij Joey Drew Studios, een studio die vooral bekend was geworden door het produceren van geanimeerde cartoons van hun meest populaire en geliefde personage, Bendy. Vele jaren later ontvangt Henry een mysterieuze uitnodiging van Joey Drew zelf om terug te keren naar de oude cartoonworkshop. Dit begint de reis van de speler naar de schetsmatige waanzin van deze verwarde cartoonnachtmerrie.

De game zal op Xbox One en PS4 verschijnen,  met iets later een Switch-release, komt Bendy and the Ink Machine als een complete verzameling op console, inclusief een gloednieuw vijfde en laatste hoofdstuk, “The Last Reel.”.

Als je jezelf wilt betrekken in een surrealistische komische omgeving vol onverwachte gruwelen terwijl je het mysterie achter het lot van de studio-werknemers probeert te ontdekken, dan is dit het spel voor jou.

“Degenen die Bendy en de Ink Machine niet hebben gespeeld, zullen een uitzonderlijke liefde voor de game ontdekken die de Steam-gemeenschap al meer dan een jaar kent,” zei Christina Seelye, CEO van Maximum Games, “en we zijn dolblij dat we  daar een rol in spelen. ”
“Maximum Games, met zijn wereldwijde bereik, is een perfecte partner om Bendy en de Ink Machine naar Europa, Australië en Nieuw-Zeeland te brengen”, aldus David Eddings, hoofd games publishing van Rooster Teeth Games.
“We zijn heel blij dat gamers over de hele wereld binnenkort de gelegenheid hebben om dit huiveringwekkende avontuur te ervaren.”

Zodra de concrete releasedatum bekend is, nemen we deze zeker mee. Voor degenen die iets anders willen, zijn Bendy en de Ink Machine zeker een om in de gaten te houden.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password