Below is nu beschikbaar op Xbox One en met Xbox Game Pass

Het lange wachten is voorbij! Vanaf nu mogen alle avonturiers het labyrint van het eiland betreden om te ontdekken wat er in The Depths ligt. Below is beschikbaar op Xbox One en met Xbox Game Pass. Het is een procedureel gegenereerde dungeon-crawler vol kwaadaardige wezens, dodelijke valstrikken en een schimmige aanwezigheid die altijd op de loer ligt. Ontwijk de angstaanjagende bovennatuurlijke gevaren en zoek je weg door het dodelijke doolhof.

The Depths liggen vol geheimen die alleen de dapperste helden zullen vinden. Ontdek geheime gebieden, vind verborgen doorgangen en ontrafel de mysteries die worden verhuld door het duister. Beleef dit avontuur nu op Xbox One en met Xbox Game Pass.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password