Beleg je weg naar de overwinning in KOEI TECMOS NOBUNAGAS AMBITION: Awakening, verkrijgbaar op 20 juli 2023.

Vandaag onthulden KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Kou Shibusawa de laatste gevechtsdetails voor de komende historische simulatie NOBUNAGAS AMBITION: Awakening, het 16e deel in Kou Shibusawa’s befaamde franchise. NOBUNAGAS AMBITION: Awakening mengt militaire macht met politieke diplomatie in een zoektocht naar de verovering van Japans oorlogsstaten. De titel is digitaal beschikbaar op 20 juli 2023 en is momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 4, Nintendo Switch en PC Windows via Steam.

In NOBUNAGAS AMBITION: Awakening beleven spelers de roerige tijden van de Warring States Period, het 16e eeuwse Japan door het virtuele leven van een daimyō, een machtige Japanse leider, landeigenaar en feodale heer. Hun troepen naar de strijd leiden kan echter lastig zijn, want de daimyō moet elke situatie op een snel veranderend slagveld snel inschatten om met succes de controle over de kaart te krijgen. De eerste opdracht is de mars. Kijk over het land en kies de marsroute zorgvuldig, want bepaalde routes kunnen bezaaid zijn met obstakels, zoals wegen die te smal zijn voor grote troepenbewegingen, of zelfs een vijandelijk fort! Door de verkeerde route te kiezen, kun je je leger in een verwoestende situatie brengen.

Maar dat is niet het enige gevaar waarmee je te maken krijgt. Als er kleine gevechten plaatsvinden in de buurt van een daimyō’s eenheid, dan kan een grote slag worden gelanceerd om de strijd te beslechten. Bondgenoten en vijanden in de buurt verzamelen zich op één slagveld om de toekomst van de clan te bepalen, en de resultaten kunnen grote gevolgen hebben voor de omliggende clans, waardoor de bekwaamheid van de daimyō als militair leider en politiek onderhandelaar echt op de proef wordt gesteld.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password