Beleef nu drie standalone kaartspelverhalen met de Voice of Cards Trilogy + DLC-set

SQUARE ENIX maakt bekend dat de Voice of Cards Trilogy en Voice of Cards Trilogy + DLC van de kaartgebaseerde RPG-franchise nu digitaal verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 (PS4) en pc via Steam. De Voice of Cards Trilogy bevat alle drie standalone-titels van de Voice of Cards-serie, inclusief Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Voice of Cards: The Forsaken Maiden en Voice of Cards: The Beasts of Burden. Daarnaast verschijnt vandaag de Voice of Cards Trilogy + DLC-set met alle drie titels uit de Voice of Cards-serie en alle DLC. Alle drie turn-based avonturen in de Voice of Cards-franchise zijn nu als één handige bundel verkrijgbaar.

Daarnaast is de Voice of Cards-serie nu beschikbaar voor smartphones. Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Voice of Cards: The Forsaken Maiden en Voice of Cards: The Beasts of Burden zijn apart verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten. Een gratis proefversie, die eerder als demo verscheen voor consoles en pc, getiteld Voice of Cards: The Isle Dragon Roars Chapter 0, is nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten. Chapter 0 doet dienst als een proloog die onthult wat er gebeurde op de dag vóór de gebeurtenissen in Voice of Cards: The Isle Dragon Roars.
In Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, kunnen spelers een unieke manier van storytelling ontdekken en hun verbeelding de vrije loop laten. Spelers beleven een verhaal dat wordt verteld door de Game Master en zich afspeelt in een wereld waarin zwaarden en tovenarij de dienst uitmaken. Spelers gaan met het hoofdpersonage op reis om het zwaard te heffen tegen een onlangs ontwaakte draak, in de hoop daar rijkelijk voor beloond te worden. Terwijl de speler en bondgenoten zich een weg door velden en kerkers banen, moeten ze hun vijanden op spelborden verslaan, zoals bij traditionele tabletop-RPG’s.

De Voice of Cards: The Isle Dragon Roars DLC levert speciale extra’s in het thema van NieR Replicant ver.1.22474487139…:

 • Dress of the Bereft – Nieuwe kostuums van de protagonist, Mar en Melanie
 • Emil’s Pattern – Verandert het achterkant-design van kaarten naar een design dat lijkt op Emils kleding
 • Emil Avatar – Verandert de avatar van de speler naar een design dat lijkt op Emil
 • Emil Dice – Verandert de dobbelsteen naar een design met Emils gezicht
 • Grimoire Weiss Board – Verandert het gevechtsbord en accessoires met designs die zijn gebaseerd op Grimoire Weiss
 • Library Desk – Verwissel het tafeldesign zodat het lijkt op het steenwerk uit een zekere bibliotheek
 • Devola’s Music – Verander de algemene achtergrondmuziek naar een soundtrack die herinneringen oproept aan de reizen van een zekere jongeman die moest strijden om zijn zuster te redden
 • Pixel Art Set – Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art

Voice of Cards: The Forsaken Maiden verplaatst spelers naar een afgelegen eilandengordel die al generaties door de Maidens beschermd wordt. In dit turn-based avontuur moeten spelers de bevolking van zo’n eiland van de ondergang redden. Het aangrijpende verhaal verplaatst spelers naar een wereld van melancholische schoonheid, waar ze het ruime sop kiezen met Laty, een meisje dat faalde in haar opdracht een Maiden te worden.

De Voice of Cards: The Forsaken Maiden DLC levert een bundel met extra’s in NieR:Automata-thema:

 • Puppet’s Costume – Een extra kostuum voor de protagonist, Laty en Lac
 • YoRHa Emblem – Verandert het achterkant-design van kaarten naar het YoRHa-embleem
 • 2B Avatar – Een door 2B geïnspireerd design voor de speler-avatar om op de wereldkaart te gebruiken
 • The Copied City Board – Een gevechtsbord en gem-box in Copied City-thema
 • Machine Lifeform Table – Een machine-lifeform-design voor de speltafel
 • Resistance Jukebox Laat je de achtergrondmuziek veranderen naar muziek die herinneringen oproept aan de androids die zich opofferden om de mensheid te redden
 • Pixel Art Set Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art

Voice of Cards: The Beasts of Burden is het derde deel in de Voice of Cards-franchise. In dit deel kunnen spelers verslagen monsters in kaarten vangen om ze vervolgens tijdens gevechten als vaardigheden te gebruiken. Beleef een nieuw verhaal in een wereld waar de haat tussen mensen en monsters al duizenden jaren de toon zet, en een meisje dat haar thuis is verloren zweert zich op de monsters te wreken. Ze krijgt hulp van een mysterieuze jongen die samen met haar het onbekende tegemoet treedt om het lot van deze gebroken wereld te bepalen.

De Voice of Cards: The Beasts of Burden DLC-set levert items in de stijl van de bekroonde mobile-RPG NieR Re[in]carnation:

 • Decoration of Those in the Cage – Nieuwe kostuums voor de heldin en haar bondgenoten
 • Handbook Pattern – Verandert het achterkant-design van kaarten naar de stijl van een expert handbook
 • Mama Avatar – Avatar-ontwerp dat is gebaseerd op Mama
 • Story Collectors’ Dice – Dobbelsteen-ontwerp dat is gebaseerd op Mother en Carrier
 • The Cage Board – Bord en accessoires die zijn gebaseerd op de Cage
 • Aid Table – Tafel-ontwerp dat is gebaseerd op het random draw-scherm
 • Melody of reincarnation – Een soundtrack die herinneringen oproept aan een verhaal over een meisje en een monster
 • Pixel Art Set Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com