Beleef met Sophie en vrienden een gloednieuw avontuur in Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream, nu verkrijgbaar

Koei Tecmo Europe en ontwikkelaar GUST Studios maken met trots bekend dat hun hartverwarmende JRPG, Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream, nu in Europa verkrijgbaar is voor Nintendo Switch en PlayStation 4. In dit mysterieuze nieuwe avontuur gaat Sophie op zoek naar een verdwenen vriend. Om de release te vieren, is een gloednieuwe trailer uitgebracht.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream is het vervolg op Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book en laat de heldinnen Sophie en Plachta een gloednieuw avontuur beleven. Nadat ze Sophie’s woonplaats Kirchen Bell verlaten, ontdekken de twee een reusachtige boom die Plachta eerder al in een droom had gezien. Wanneer ze de dichterbij komen, worden ze door een mysterieuze draaikolk in de boom gezogen, om vervolgens gescheiden van elkaar in de droomwereld van Erde Wiege te belanden. Terwijl Sophie op zoek gaat naar haar beste vriend  en de weg terug naar huis, ontmoet ze onderweg diverse nieuwe personages die zich bij haar aansluiten. Lukt het Sophie om Plachta te vinden en de waarheid achter deze mysterieuze nieuwe wereld te ontdekken?

Haar reis voert Sophie door de uitgestrekte landschappen van de magische wereld Erde Wiege. Deze landschappen zijn rijk aan grondstoffen en materialen die perfect van pas komen in de alchemie – met name die van enkele speciale verzamelplekken. Deze nieuwe Major Gathering Spots dagen spelers uit met een minigame – mits ze het juiste oogstgereedschap hebben – waarvan de uitkomst de kwaliteit en het aantal van de verzamelde materialen bepaalt. Verzamelde materialen zijn te gebruiken in het kenmerkende synthesesysteem van de Atelier-serie. In dit nieuwste deel krijgt dit synthesesysteem een nieuwe draai, waarbij spelers de alchemistische componenten strategisch op het paneel moeten plaatsen om de kwaliteit en effectlevels van de eindproducten te verhogen.

Tijdens het oogsten van materialen, krijgen spelers te maken met de verschillende wezens die door de landen zwerven en klaar zijn om aan te vallen! Voor het eerst in de serie biedt Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream een vechtsysteem dat meteen begint, zonder laadtijden of aparte schermen, voor een naadloze overgang tussen verkennen en vechten. De gevechten worden geleverd met zes party-leden – drie voorop (het aanvalsteam) en drie erachter (het back-up team), waarbij spelers de posities van personages naar eigen voorkeur kunnen veranderen. Het slim positioneren van personages en gebruik maken van de nieuwe Twin Action- en Dual Trigger-vaardigheden is van essentieel belang om een kans te maken tegen de sterkere monsters in de wereld. Tijdens sommige gevechten kunnen spelers ook gebruikmaken van Weather Control om vijanden met de kracht van Moeder Natuur te treffen. Kunnen Sophie en haar vrienden overleven en Plachta vinden voordat het te laat is?!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password