Beleef het eerste NBA-toernooi in NBA 2K24

2K introduceerde vandaag het eerste NBA-toernooi in NBA 2K24 voor MyTEAM, MyCAREER en MyNBA. In het toernooi gaan teams vanaf 3 november tegen elkaar strijden op Tournament Nights en op 9 december wordt in Las Vegas de eerste NBA Cup-kampioen gekroond. Net als in het echte leven volgt het In-Season Tournament in NBA 2K24 dezelfde regels en hetzelfde format als de NBA, wat de game nog authentieker maakt.

Spelers kunnen het In-Season toernooi meemaken in verschillende speltypen, waaronder:

  • MyCAREER (New Gen) spelers kunnen hun team helpen om de eerste NBA Cup in de geschiedenis van de competitie te winnen in MyCAREER, dat dezelfde regels en indeling volgt als de NBA;
  • MyTEAM introduceert NBA Tournament Battles met nieuwe dagelijkse beloningen en uitdagingen;
  • MyNBA (New Gen) spelers hebben toegang tot het In-Season Tournament via de Modern Era.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password