Beleef geweldige platformavonturen met Mario en Luigi in New Super Mario Bros. U Deluxe – Trailer

Ren, spring en beuk je een weg door 164 zijwaarts scrollende levels in New Super Mario Bros. U Deluxe. Deze traditionele Super Mario-platformer verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Tot vier spelers, met elk een enkele Joy-Con, kunnen samenwerken om munten te pakken en de hindernissen onderweg naar de vlag te overwinnen, of juist elkaar in de weg zitten om zelf zo veel mogelijk munten te verzamelen voor eindeloos competitief vermaak.

New Super Mario Bros. U Deluxe bevat zowel New Super Mario Bros. U als het meer uitdagende New Super Luigi U. Naast beroemde personages als Mario, Luigi en Toad, zijn dit keer ook twee nieuwe personages van de partij – Toadette en Nabbit. Deze nieuwkomers zijn zeer geschikt voor jongere of minder ervaren spelers, omdat ze bijzondere voordelen met zich meebrengen. Als Toadette een superkroon heeft gepakt, verandert ze in Peachette die kan dubbelspringen, langzaam omlaag zweeft en vanuit een gat omhoog kan springen. Wie speelt als Nabbit loopt geen schade op door botsingen met vijanden en wordt aan het eind van levels beloond met extra levens.
Naast de twee hoofdavonturen biedt New Super Mario Bros. U Deluxe diverse andere spelstanden voor een tot vier spelers. Zo kunnen spelers hun vaardigheden testen in tientallen gevarieerde en creatieve uitdagingen die zijn ontworpen voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Race zo snel mogelijk naar de finish in de spelstand Tijd, pak alle munten in de Munten-stand, of doe je best om zo lang mogelijk in de lucht te blijven in de spelstand 1–Ups. In de spelstand Speciaal moet je aan zeer specifieke eisen voldoen om verder te komen. Zo moet je bijvoorbeeld een level proberen te voltooien zonder een enkele vijand, munt of kanonskogel te raken. Spelers kunnen ook een reeks van ruim 200 online-video’s** bekijken waarin de ontwikkelaar toffe tricks demonstreren die spelers kunnen gebruiken om bepaalde uitdagingen te halen – handig voor spelers die vastlopen op een level of uitdaging.
New Super Mario Bros. U Deluxe. is vanaf 11 januari verkrijgbaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password