Beleef een vernieuwde legende in Star Ocean The Second Story R, nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat Star Ocean The Second Story R, de 2.5D-remake van het geliefde tweede deel in de Star Ocean -serie, vanaf vandaag zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en PlayStation 4, en digitaal voor pc via STEAM. Star Ocean The Second Story R blaast de beroemde RPG uit 1998 nieuw leven in met een charmante 2.5D-vormgeving, een vernieuwde soundtrack, nieuwe moeilijkheidsniveaus, diverse quality-of-life-verbeteringen en meer. Er is nu ook een speelbare demo verkrijgbaar op alle platformen. Spelers kunnen hun opgeslagen spelgegevens van de demo overzetten naar de volledige game.
“Toen we de game aankondigden, werd er door fans van over de hele wereld laaiend enthousiast op gereageerd,” aldus Kei Komaki, de producer van de game. “Tijdens de ontwikkeling van Star Ocean The Second Story R, gingen we het origineel op nieuwe manieren waarderen, en we vinden het geweldig dat anderen nu in deze passie kunnen delen. Nu de game is gelanceerd, kunnen spelers eindelijk onze volledige visie op het origineel zien – een versie die we voor zowel de fans als nieuwkomers hebben gemaakt.”
Het verhaal van Star Ocean The Second Story R gaat over Claude, een agent van de Federation, die naar een onbekende planeet wordt verplaatst. Terwijl hij een weg terug naar huis zoekt, ontmoet hij een meisje genaamd Rena die hem vraagt haar te helpen bij het redden van haar volk, zoals al werd voorspeld door een oude profetie. Spelers kunnen hun avontuur beginnen met Claude of Rena, met elk hun eigen perspectief op de gebeurtenissen en verschillende mogelijkheden om bondgenoten te rekruteren.

Star Ocean The Second Story R biedt snelle, realtime gevechten, een diepgaand skills-systeem en Private Actions, die het spelers mogelijk maken om de banden tussen hun teamleden te versterken, en verschillende eindes te ontgrendelen. Star Ocean The Second Story R heeft Japanse en Engelse tekst, met voice-overs die zijn ingesproken door leden van de originele cast. Via een software-update zijn ondertitels beschikbaar in Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password