Beleef een nieuw soort avonturenspel met Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

 Tijd om wonderlijke avonturen te beleven in een uitgebreide wereld vol spannende uitdagingen, krachtige vijanden en een even gemene als gespierde schurk. Alleen is het in dít avontuur de twist dat spelers allerlei échte oefeningen moeten uitvoeren om zich door de spelwereld te verplaatsen en vijanden te verslaan. Daarvoor wordt de game geleverd inclusief twee accessoires die bewegingen van spelers registreren. Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch ligt vanaf 18 oktober in de winkels. De twee nieuwe accessoires – de Ring-Con en de beenband – werken samen met de Joy-Con-controllers om de werkelijke bewegingen en oefeningen van spelers, zoals op de plaats joggen, squats en overhead shoulder presses, te vertalen naar krachtige acties in de game.
In Avontuur, de voornaamste spelstand, reizen spelers door vele kleurrijke werelden, met als ultieme doel het verslaan van de boosaardige bodybuilding-draak genaamd Drago. Terwijl spelers door elk level bewegen, kunnen ze vijanden verslaan door oefeningen uit te voeren met hun armen, benen en core. Daarmee verdienen ze ervaringspunten en verzamelen ze ingrediënten die ze kunnen gebruiken om in-game smoothies te maken die ondersteuning bieden tijdens het avontuur. Tussen de gevechten door kunnen spelers zich ook op ongebruikelijke manieren verplaatsen, zoals met de door squats aangedreven lanceertegels, door buikspieroefeningen aangedreven paddle boards, en andere vervoermiddelen die de kracht van werkelijke oefeningen gebruiken.
Buiten het hoofdavontuur valt er ook genoeg te beleven. Zo is de Snel trainen-stand een mooie manier om in wat kortere sessies van Ring Fit Adventure te genieten. In deze stand kunnen spelers de game op verschillende manieren spelen, bijvoorbeeld om beurten met vrienden en familie in diverse mini-games. Deze mini-games omvatten allerlei activiteiten, zoals het breken van kisten met windvlagen die verschijnen als het Ring-Con-accessoire wordt samengeknepen tot het vormen van potten door squats uit te voeren. De game biedt ook toegang tot online-klassementen* zodat spelers hun hoogste scores kunnen vergelijken met die van vrienden op hun Nintendo Switch-vriendenlijst!
Andere standen als Tests en Programma’s bieden aanvullende manieren om te trainen. In “Tests” kunnen spelers de oefeningen kiezen die ze individueel willen uitvoeren. De hoogste scores worden opgeslagen, zodat spelers hun persoonlijke vorderingen bij kunnen houden. In “Programma’s” kunnen spelers series verschillende oefeningen uitvoeren die draaien om één thema of een bepaald lichaamsdeel. In deze stand kunnen spelers zich op een bepaalde spiergroep richten om te trainen, zoals benen, schouders, onderlichaam of core.
Voordat spelers aan een sessie met Ring Fit Adventure beginnen, moeten spelers de linker Joy-Con in het beenbandaccessoire steken en deze band om het rechter bovenbeen doen. Het Ring-Con-accessoire, met daarin de rechter Joy-Con, dient met beide handen vastgehouden worden. De Ring-Con is een flexibel elektronisch apparaat dat weerstand biedt, en de Joy-Con gebruikt om te reageren op de bewegingen van de speler. Ring Fit Adventure is af te stemmen op elk vaardigheidsniveau. Zelfs spelers die geen ervaring met fitness hebben kunnen de intensiviteit van de oefeningen op elk moment aanpassen om aan te sluiten op hun vaardigheden. Daardoor kunnen spelers elke dag spelen op een activiteitenniveau dat bij hen past.
De vermakelijke aspecten van Ring Fit Adventure motiveren spelers regelmatig te trainen om zodoende hun reis te vervolgen en hun in-game-personage in level te laten stijgen. Dankzij het unieke karakter van de Nintendo Switch, kunnen spelers de game overal mee naartoe nemen, zodat spelers zich altijd en overal in het zweet kunnen gamen.
Dankzij de unieke Multitasken-stand, kunnen spelers het Ring-Con-accessoire met een bevestigde Joy-Con-controller zelfs opzichzelfstaand gebruiken, dus zonder Nintendo Switch-systeem. Terwijl ze zitten op het werk of thuis TV kijken, kunnen spelers duw- en trek-oefeningen doen met het Ring-Con-accessoire om extra ervaringspunten te verdienen. Wanneer spelers op een later tijdstip het Ring-Con-accessoire synchroniseren met hun Ring Fit Adventure-game kunnen ze de opgeslagen duw- en trek-oefeningen omzetten in bonussen, zoals ervaring en in-game-voorwerpen voor hun personage.
Ring Fit Adventure is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password