Beleef een avontuur van buitenaardse proporties in Star Ocean The Divine Force, nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat Star Ocean The Divine Force een gloednieuw deel in de geliefde action-RPG-serie, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Star Ocean The Divine Force is ontwikkeld door tri-Ace Inc. en stuurt spelers op reis door een uitgebreid sci-fi fantasy-universum, waarbij ze kunnen genieten van snelle gevechten, volop verkenningsmogelijkheden en een origineel verhaal.
De game laat spelers kiezen uit twee hoofdrolspelers: Raymond, de kapitein van het handelsschip Ydas, of Laeticia, de prinses-ridder van een koninkrijk op de onderontwikkelde planeet Aster IV. Het lot brengt Raymond, Laeticia en diverse bondgenoten samen. Alle personages zijn ontworpen door de beroemde artist Akiman (Star Ocean: Integrity and Faithlessness, Street Fighter-serie).

Star Ocean The Divine Force is nu beschikbaar als Standard edition voor PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One, en als digitale Standard edition en Digital Deluxe Edition voor alle beschikbare platformen. Spelers die de Digital Deluxe Edition aanschaffen ontvangen ook de digitale soundtrack van Star Ocean The Divine Force, naast de in-game voorwerpen van het  Armor Pack en Accessory Pack.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password