Beleef de toekomst van Alpha Grand Prix met The Crew 2 seizoen 8 aflevering 2: “Usst next”

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat de nieuwste gratis update van The Crew 2, Season 8 Episode 2: USST Next, morgen beschikbaar is op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Ubisoft Store, Epic Games Store en Steam. Spelers kunnen zich ook abonneren op Ubisoft+ op PC en Amazon Luna.

In deze tweede aflevering van seizoen 8 heeft The Crew 2 een aantal nieuwe verrassingen in petto, waaronder een spannende samenwerking tussen Motorflix, onze in-game content provider, en de US Speed Tour serie. Midden in Lake Michigan vinden 10 nieuwe evenementen plaats met een gloednieuwe gameplaymodifier die nog nooit eerder is gezien in The Crew 2: Speed boosters.

Deze exclusieve functie, die alleen beschikbaar is in de nieuwe USST Next-evenementen, zorgt voor een zinderende ervaring als spelers door deze boostbogen rijden en een tijdelijke snelheidsboost krijgen, waardoor ze meer dan 500 km/u kunnen halen! Spelers moeten oppassen voor de verschillende soorten boosters die de hele of een deel van de baan in beslag nemen, en strategische keuzes maken, want AI’s kunnen deze snelheidsboosts ook gebruiken!

Spelers kunnen achter het stuur kruipen van de futuristische AGP-conceptwagens in de Motorflix Arena, het volledig afgesloten circuit, om de gloednieuwe snelheidsboosters onder de knie te krijgen.

Deze tweede aflevering introduceert ook een gloednieuwe Motorpass, met 50 niveaus aan nieuwe exclusieve beloningen, zowel gratis als premium. Het omvat speciale voertuigen zoals: de McLaren 720S Spider Blast Edition (Hypercar), de Proto Concept Sparrow Competition (AGP), de Lotus Evora GTE Overcut Edition (Street race), plus diverse vanity items, outfits, currency packs (Crew Credits en Bucks), en nog veel meer.

In totaal zijn er 17 niveaus met gratis beloningen, waaronder Creators Concept Spruemeister SM71 (AGP), gemaakt door John Frye, hoofdontwerper, digitaal modelleer- en visualisatieteam bij Honda Motorsports.
In USST NEXT maken veel voertuigen uit eerdere Motorpass hun comeback in de winkel, zodat spelers deze voertuigen kunnen kopen met bucks of CC’s.

De lijst met terugkerende voertuigen omvat de Chevrolet Grand Sport Armored Edition (Street race) op 10 mei, de Shelby GT500 1967 Americar Edition (Rally cross) op 31 mei, de Volkswagen Kombi High School Edition (Monster truck) en de Creators Tkachenko Ice Hunter (Rally cross) op 21 juni.
Naast de voertuigen die beschikbaar zijn in de Motorpass, komt er gedurende het seizoen een nieuwe line-up van voertuigen in de winkel om spelers zoveel mogelijk keuzes te bieden. Spelers zullen kunnen rijden met de Proto Concept Glow Motorsport (AGP), naast de Proto Concept Pulse Performance (AGP) vanaf 10 mei. Meer verrassingen komen later met voertuigtoevoegingen gedurende de aflevering. “USST Next” biedt ook ruimere aanpassingsmogelijkheden met 40 extra vanity items, waaronder geanimeerde daken, maar ook avatar-outfits, rook, banden, underglows, getinte ramen en meer.

De LIVE Summit ervaring gaat in deze aflevering verder om plaats te maken voor een nieuwe reeks wekelijkse iteraties. Tijdens deze wekelijkse PvP-competitie zal het doel zijn om de hoogste ranking te bereiken. Elke week worden de beste spelers beloond met unieke voorwerpen en voertuigen op basis van hun ranking.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password