Beleef de sensatie van TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 met een nieuwe gameplayvideo

Nacon en KT Racing presenteren met plezier een nieuwe gameplayvideo van TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. De motorracesimulatie TT Isle of Man – Ride on the Edge is meeslepender en realistischer dan ooit, om fans van motorraces een ongekende ervaring te bieden.

De physics van de motorfietsen zijn compleet herzien voor ultrarealistisch rijgedrag, inclusief een betere balans bij het bochtenwerk. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 introduceert ook een verbeterd eerstepersoons aanzicht dat spelers helemaal in de game laat opgaan.

Dit nieuwste deel in de TT Isle of Man-series biedt ook toegang tot diverse klassieke motorfietsen, waaronder de MV Agusta 500 Three, Norton NRS 588, Suzuki XR69, Yamaha TZ 750 en Ducati 900, de legendarische motorfiets waar Mike Hailwood® op reed.

De TT werd voor het eerst gereden in 1907 en is de beroemdste motorrace ter wereld. Het 61 kilometer lange parkoers met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wegracecoureurs. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers toegang tot de officiële coureurs, motorfietsen en tracks, inclusief vernieuwde physics en een nieuwe career-mode waarin spelers hun racevaardigheden steeds verder kunnen verbeteren.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 verschijnt op 19 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en later voor de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password