Beleef de co-op indiehit We Were Here Forever op Xbox en PlayStation

Vanaf vandaag is de co-op puzzel adventure game We Were Here Forever beschikbaar op PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Met de console release komt cross-play, waardoor dit de eerste game in de serie is waar ontdekkingsreizigers kunnen aansluiten op hun favoriete platformen! Nooit eerder was het zo makkelijk om met anderen te spelen die zich in de vervloekte Castle Rock wagen.

We Were Here Forever is nu verkrijgbaar op PlayStation, Xbox, Steam en Epic Games voor €17,99.
Het is tijd voor ontdekkingsreizigers om terug te keren naar het bevroren Antarctica in We Were Here Forever, het nieuwste deel in de We We Here-serie. Na meerdere zeer gewaardeerde releases worden fans van de serie ondergedompeld in een nieuw avontuur met nieuwe en verbeterde beelden. We Were Here Forever, dat meer dan 12 uur duurt, biedt een spannende voortzetting van het verhaal en is het langste spel uit de serie tot nu toe! Spelers die nieuw zijn in de serie hoeven zich geen zorgen te maken; dit spel kan natuurlijk ook als standalone worden gespeeld.

De verdwaalde ontdekkingsreizigers uit de vorige games worden opnieuw van elkaar gescheiden in de kerkers van Castle Rock, gewapend met niets anders dan de vertrouwde walkietalkies die de enige verbinding vormen tussen henzelf en hun partners. Samen moeten ze zich een weg banen door – en uit – de diepten van dit kwaadaardige, magische rijk. Door de nieuwe, vrijere opzet van de puzzels en de omgeving zal dit avontuur zich voor elk ontdekkingspaar anders ontvouwen.

In We Were Here Forever ontdekken spelers meer van het mysterieuze verhaal van Rockbury – de stad die samen met het spookkasteel het decor vormt voor de hele serie tot nu toe. Lang geleden probeerden deze stad en haar inwoners in opstand te komen tegen een corrupte koning in een poging zich te bevrijden uit dit magische rijk dat schijnbaar buiten tijd en ruimte ligt. En terwijl je meer van het verleden ontrafelt, vraag je je misschien af: Kan iemand ooit echt ontsnappen aan Castle Rock?

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password