Bekijk twee nieuwe posters van de Monster Hunter-verfilming

Er zijn twee nieuwe posters van de Monster Hunter-film uitgegeven. De posters werden tijdens afgelopen PAX East-weekend getoond. Op de posters zijn de hoofdrolspelers van de film te zien: Milla Jovovich en Tony Jaa. De posters beelden geen daadwerkelijke monsters af.

Monster Hunter wordt geregisseerd door Paul W.S. Anderson, die samen met zijn vrouw Jovovich ook de Resident Evil-films maakte. In de film komt Jovovich in een alternatieve wereld terecht via een portaal, waar ze de handen ineenslaat met jager Jaa om tegen monsters te vechten. Monster Hunter moet vanaf 4 september in de bioscoop draaien.

Afbeeldingsresultaat voor monster hunter movie

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password