Bekijk nu de officiële Starfield live-action trailer

Als aftrap voor Gamescom heeft Bethesda Game Studios de officiële live-action trailer van Starfield onthuld, die een kijkje geeft in het wonder en het mysterie dat Constellation in Starfield wil ontdekken.

Bekijk hieronder de officiële live-action trailer van Starfield, begeleid door een orkestrale versie van Elton John’s ‘Rocket Man’ :
Starfield is het eerste nieuwe universum in meer dan 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze next-gen RPG, die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk gewenst personage en verken je met ongeëvenaarde vrijheid terwijl je aan een epische reis begint om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.

Starfield komt 6 september uit op Xbox Series X|S en PC. Spelers kunnen nu een pre-order plaatsen of de game op dag één spelen met Game Pass. Als je de Premium- of Constellation Edition pre-ordert, krijgen spelers tot vijf dagen eerder toegang tot de game, afhankelijk van de aankoopdatum en onder voorbehoud van mogelijke storingen en verschillen in tijdzones.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password