Bekijk nu de launch trailer voor Disintegration

Disintegration wordt ontwikkeld en uitgegeven door Halo co-creator Marcus Lehto’s studio V1 Interactive en Private Division. De game zal officieel uitkomen op 16 juni voor pc, Xbox One en PS4.

Disintegration speelt zich in de verre toekomst op onze aarde af, wanneer extreme omstandigheden, overpopulatie, voedsel-tekorten en een wereldwijde pandemie het voortbestaan van de mensheid bedreigen. Wetenschappers hebben een manier gevonden om het menselijke brein over te plaatsen in een robot-lichaam – een proces dat integratie wordt genoemd. Het was bedoeld als een tijdelijke oplossing voor de onvermijdelijke crisis.

Ga de uitdaging aan en neem als de geïntegreerde personage Romer de leiding over een groepje Outlaws in de strijd voor een betere toekomst, om hen die je liefhebt koste wat kost te beschermen en in de hoop om ooit weer eens menselijk te worden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password