Bekijk nu de Launch Trailer van The Callisto Protocol

Striking Distance Studios heeft de launch-trailer uitgebracht van The Callisto Protocol, een nieuwe sci-fi survival horror game  die op 2 december 2022 verschijnt voor pc en consoles. De trailer toont spannend acteerwerk van Transformers-ster Josh Duhamel als Jacob Lee, The Boys-ster Karen Fukuhara als Dani Nakamura, en Sam Witwer als Leon Ferris. Op de achtergrond van de trailer klinkt de song “Lost Again”, een dramatische nieuwe track van Kings Elliot, exclusief geschreven voor The Callisto Protocol.
The Callisto Protocol voert spelers naar Callisto, de dode maan van Jupiter, in het jaar 2302 en daagt spelers uit om de gruwelen van de Black Iron Prison te overleven en de duistere geheimen van The United Jupiter Company te ontrafelen, nadat een mysterieuze uitbraak Callisto in chaos heeft gestort.

Vandaag is de vijfde aflevering verschenen van “The Callisto Protocol: Helix Station” een zesdelige podcastserie met Gwendoline Christie en Michael Ironside.  De podcast is een prequel op de gebeurtenissen in The Callisto Protocol en volgt twee skip-tracers die worden geconfronteerd met ongekende gruwelen terwijl ze een op een lucratieve premie jagen binnen het vervallen Helix Station in het Jovian-stelsel. Luister naar  “The Callisto Protocol: Helix Station op  https://the-callisto-protocol-helix-station.simplecast.com/, of andere plaatsen waar podcasts beschikbaar zijn.

Vandaag verscheen ook het vierde deel van docuserie “Engineering Horror”. Alle vier afleveringen, met horror-iconen uit films, tv, games en comics, zijn hier te zien: www.youtube.com/strikingdistance

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password