Bekijk nieuwe The Legend of Zelda: Link’s Awakening-gameplay vanaf Gamescom

In een nieuwe video van Nintedo is gameplay te zien van The Legend of Zelda: Link’s Awakening vanaf Gamescom 2019.

In de video praten drie Nintendo-medewerkers over onder andere de verschillen tussen The Legend of Zelda: Breath of the Wild en The Legend of Zelda: Link’s Awakening en alles wat de wereld van Link’s Awakening te bieden heeft. Verder leggen ze in het begin wat meer uit over de Chamber Dungeon, een nieuwe feature in de game waarbij de speler zelf Dungeons in elkaar kan zetten.

Link’s Awakening kwam voor het eerst uit in 1993 voor de Gameboy en komt nu als remake naar de Switch. Link komt terecht op een mysterieus eiland en moet zijn weg terug naar Hyrule vinden. Boek vooruitgang door tegen vijanden te vechten en dungeons te verslaan omuiteindelijk de mysterieuze Wind Fish wakker te maken. In Link’s Awakening komen ook wat bekende personages voor vanuit een andere bekende Nintendo-franchise, zoals Goomba’s en Chain Chomps.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening komt op 20 september uit voor de Switch.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password