Bekijk nieuwe gameplay van Songs of Silence op Steam Strategy Fest

Chimera Entertainment toont gloednieuwe gameplaybeelden van hun aankomende verhalende strategiespel Songs of Silence als onderdeel van Steam Strategy Fest, dat 28 augustus om 10:00 AM PDT tot 4 september om 10:00 AM PDT plaatsvindt.
Als je Songs of Silence al vroeg in handen wilt krijgen, kun je je hier aanmelden om toegang te krijgen tot de gesloten bèta. Meld je vervolgens aan bij de Discord om deel te nemen, waar je toegang krijgt tot een geheim kanaal totdat de bètatest begint. Bekijk voor meer informatie de FAQ.

De Songs of Silence Beta zal uit twee verschillende modi bestaan: er zijn de eerste twee maps van de verhaalgedreven singleplayer campagnemodus, die een jonge koningin volgt op zoek naar een veilige haven voor haar volk, of de soloversie van de PvE-modus waarin je op schermutselkaarten tegen de AI speelt. Hier kunnen spelers de wereld en spelmechanismen op willekeurige kaarten in hun eigen tempo verkennen.

Voor deze Beta zijn er drie biomes beschikbaar – The Light Side, The Dark World en de Silence – elk met een uniek landschap, facties, legers en uitdagingen. Spelers kunnen de 1000 Kingdoms factie testen, met toegang tot tientallen verschillende eenheden om hun legers samen te stellen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password