Bekijk epische Blood Bowl 3-actie

Terwijl Amerikaanse tv-nieuwszenders zich klaarmaken voor de American football-finale die deze zondag plaatsvindt, is een nog veel groter sportevenement al in volle gang en exclusief te volgen op Cabal Vision! Tijdens de eerste helft van de Bogenhafen Barons VS de Thunder Valley Greenskins werd de wedstrijd door de Greenskins gedomineerd. Orcs en Trolls gebruikten hun brute kracht om te scoren, de bal te verpletteren en hoofden te vangen (of het tegenovergestelde). Beroemde Blood Bowl-sportcasters Jim & Bob zijn present om play-by-play-acties van de tweede helft van commentaar te voorzien.
Blood Bowl 3 is gebaseerd op de nieuwste editie van het legendarische bordspel en biedt een fantastische virtuele ervaring die een welkome aanvulling levert op het fysieke spel. Bij de lancering biedt de game 12 facties, waarvan 4 voor het eerst speelbaar zijn in een Blood Bowl-videogame. Elke factie heeft zijn eigen kenmerken en verwante content. De game biedt solo-modes en multiplayer-modes en meer aanpassingsopties dan ooit. Elke 3 maanden begint een nieuw seizoen, waardoor nieuwe beloningen worden toegevoegd aan de Blood Pass en een nieuwe speelbare factie beschikbaar komt.
Blood Bowl 3 verschijnt op 23 februari 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S, en later voor de Nintendo Switch.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password