Bekijk Dev Walkthrough van het op schaken gebaseerde puzzelspel Chessarama

Ontwikkelaar Minimol Games, in samenwerking met SMG Studio, heeft een geheel nieuwe Developer Walkthrough onthuld waarin een aantal van de schaakgeïnspireerde puzzelspellen worden getoond die deel uitmaken van Chessarama, in aanloop naar de lancering dit najaar op de PC en Xbox-platforms. Bereid je voor op een nieuwe manier van schaken, met acht single-player variaties van het klassieke bordspel dat veteranen dwingt om hun hersenen opnieuw te bedraden, terwijl het ook nieuwe spelers traint om te denken als een schaakmeester!
In deze Developer Walkthrough geven game designer Luis Júnior en game & UX designer Ana Carolina een overzicht van hoe het spel Lady Ronin van Chessarama werkt. In deze feodale Japanse schaakvariant moeten spelers Lady Ronin leiden om de vijandelijke Shogun te vermoorden. Lady Ronin is een onsterfelijk personage dat beweegt als een koningin, maar ze kan geen eenheid doden die wordt bewaakt door een ander stuk. In plaats daarvan kan ze het alleen terugduwen. Om toegang te krijgen tot de vijandelijke Shogun, moet je het opnemen tegen vijandelijke Bishops, Rooks en Queens.

Je krijgt ook een voorproefje van Farm Life, waarin je speelt als een schaakridder die de tegels van de tuin moet bewerken om gewassen te laten groeien; Soccer Chess, waarin je je stukken moet plaatsen om de bal in het doel te schoppen; en Dragon Slayer, waarin spelers een pion naar het einde van het bord moeten verplaatsen om een machtige draak te verslaan, hoewel de draak het bord na elke beurt aanvalt en elk onbeschermd stuk vernietigt. Probeer al deze en nog veel meer originele, op schaken geïnspireerde puzzelspellen in Chessarama!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password