Bekijk de verschillende gameplay-mogelijkheden van Welcome to ParadiZe

NACON en Eko Software hebben een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht van Welcome to ParadiZe. De trailer werpt een nadere blik op diverse aspecten van deze open wereld-game voor meerdere spelers, waarin survival, gevechten en crafting samenkomen. Welcome to ParadiZe verschijnt op 29 februari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Je komt niet ver zonder zombots
Om te overleven in ParadiZe moet je je eigen zombots vangen, waarna deze je volgen en beschermen. Deze trouwe volgelingen zijn feitelijk door jou bestuurde zombies. Met een revolutionaire hack-helm kun je zelf bepalen hoe ze zich zullen gedragen!

Bereid je voor op het avontuur
In ParadiZe heb je meer nodig dan je eigen zombie-bewakers om te overleven. Bereid je voor op  expedities naar gevaarlijke nieuwe omgevingen door jezelf uit te rusten met de beste wapens, pantsers en andere items met verrassende functies. Daarnaast kun je je zombots zo uitrusten dat ze voor elke taak geschikt zijn!

Verken je omgeving
In elke omgeving kun je bergplaatsen, voorwerpen en kostbare materialen vinden. Helaas worden deze steevast verdedigd door hordes zombies en andere vijanden die je met een kapmes of geweer moet vellen. Onderweg ontmoet je vreemde figuren die je hulp goed kunnen gebruiken – maar bedenk goed wat dit betekent voor je eigen overlevingskansen!

Bouw en verdedig je kamp
Gebruik je grondstoffen, hersenen en wat er nog rest van je zombots om je kamp te bouwen en zelfvoorzienend te maken – ook als je niet in de buurt bent. Plaats je valstrikken zorgvuldig en programmeer je zombots op slimme manieren om zonder zorgen je basis achter te kunnen laten voor nieuwe avonturen!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password