Bekijk de The Like a Dragon: Infinite Wealth -openingsfilm

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben de openingsfilm uitgebracht voor Like a Dragon: Infinite Wealth, een van de meest verwachte videogames van 2024.
Twee uit het leven gegrepen helden samengebracht door het lot, of misschien wel door iets meer sinisters… Ichiban Kasuga is een niet te stoppen underdog die meer dan eens uit een absoluut dieptepunt omhoog wist te klimmen en Kazuma Kiryu is een gebroken man die tegen zijn laatste dagen aankijkt. Ervaar unieke, dynamische en snelle RPG-gevechten waarin het strijdtoneel je wapen wordt en alles geoorloofd is. Leef je uit in Japan en ontdek alles wat Hawaï te bieden heeft in een avontuur dat zich uitstrekt over de hele Stille Oceaan.

De nieuwste game uit de Yakuza-serie, Like a Dragon: Infinite Wealth, komt 26 januari 2024 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Windows en Steam (PC).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password