Bekijk de speelbare proloog van de Paw-some Cats on Duty – Nu verkrijgbaar op Steam

Indie-uitgever ESDigital en ontwikkelaar Prikol Team kondigen aan dat de speelbare proloog voor Cats on Duty nu gratis te downloaden is via Steam.

Cats on Duty is een hilarische en actievolle mix van real-time strategie, tower defense en match-3 mechanics, waarin zwaarbewapende veteranen van knaagdiergevechten en garenklitten de leiding nemen in het verdedigen van hun thuisland (en kattenbakken) tegen de krachten van het grote kwaad!

De Steam Prologue bevat het hele eerste hoofdstuk van Cats on Duty verspreid over 10 boeiende levels, elk met een unieke uitdaging en bepaalde speleigenschappen. Er is zelfs een minigame en een eindbaasgevecht om je klauwen in te zetten, om je voor te bereiden op wat je te wachten staat in de uiteindelijke game.

En dat is nog niet alles! Hier kun je de coöpstand uitproberen met je vrienden of familie. De ene speler concentreert zich op het veld met tegels op het spelscherm om het voedsel te winnen dat nodig is om je vechtkatten te rekruteren en te upgraden, terwijl de andere speler een onbreekbare verdedigingslinie opbouwt. De coöp-modus kan eenvoudig worden geactiveerd of gedeactiveerd via het startmenu of tijdens het spelen.

De moeilijkheidsniveaus ‘kat’ en ‘kitten’ zijn beschikbaar, zodat je de moeilijkheidsgraad van het spel tijdens het spelen kunt aanpassen als je het huidige niveau te moeilijk of te makkelijk vindt voor jouw vaardigheden of stemming. Je kunt je Prologue-bestanden ook meenemen naar de hoofdgame, zodat je verder kunt gaan waar je gebleven was of de voortgang van de game kunt resetten in het instellingenmenu en opnieuw kunt beginnen!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password