Bekijk de officiële trailer van The Jackbox Party Pack 10!

Kijk uit, wereld! Het Jackbox Party Pack 10 komt in oktober naar de belangrijkste platforms. Spelers moeten hun popcorn laten ontploffen, hun vrienden sms’en en feestplannen maken, want vijf gloednieuwe partygames staan voor de deur!

Party Pack 10 bevat:

Tee K.O. 2 (Tekenen, Schrijven): Keer in Tee K.O. 2 terug naar T-Shirt Island, waar de meest geharde krijgers ter wereld het tegen elkaar opnemen in een dodelijk vechttoernooi. De tekenvinger – niet de vuist – beslist de overwinning! Tee K.O. 2 ondersteunt 3-8 spelers.

FixyText (Schrijven, Teamwork): FixyText is het Wilde Westen van de tekstverwerking. In dit chaotische spel zit iedereen in een groepschat en typt iedereen tegelijk om de meest memorabele uitspraak te doen. En er is geen delete-toets. Weg met die autocorrectie! FixyText ondersteunt 3-8 spelers.

Hypnotorious (Verborgen identiteit, rollenspel): Hypnotorious is een spel met geheime rollen, voorzichtige allianties en natuurlijk domme antwoorden op belachelijke vragen. Wie staat er aan jouw kant? Hypnotorious ondersteunt 4-8 spelers.

Timejinx (Trivia): In Timejinx ben je een tijdreiziger uit de toekomst die meedoet aan een trivia-avond waar veel op het spel staat. Red je huidige tijdlijn door vragen over het verleden te beantwoorden. Timejinx ondersteunt 1-8 spelers.

Dodo Re Mi (Muziek, Teamwork): In Dodo Re Mi is je telefoon je instrument. Jij en je kudde moeten samen muziek maken om te ontsnappen aan de hongerige jungleplant. Dodo Re Mi ondersteunt 1-9 spelers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password