Bekijk de gameplay van Crown Wars: The Black Prince, pre-orders nu beschikbaar

De nieuwe video verplaatst je naar een middeleeuwse dark fantasy world waarin facties elkaar bestrijden in turn-based gevechten. Wie in Crown Wars: The Black Prince wil zegevieren, kan zijn voordeel doen met drie belangrijke tips: planning en positionering zijn cruciaal voor effectief aanvallen en verdedigen, aanvallen van hogere grond zijn nauwkeuriger en bieden een grotere kans op voltreffers, en synergieën tussen verschillende klasses kunnen tijdens missies het verschil maken tussen succes en mislukking.

Crown Wars: The Black Prince dompelt spelers onder in de Honderdjarige Oorlog. Tijdens deze oorlog bestrijden verschillende koninklijke families elkaar in bloederige conflicten, met als inzet de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen. Daarnaast is er een machtig kwaad op komst, een kracht die de geschiedenis voorgoed kan veranderen. In hun zucht naar macht, zorgt een geheime, boosaardige organisatie genaamd The Order overal in het koninkrijk voor strijd en chaos.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password