Bekijk de eerste racegameplay van Forza Motorsport

Vannacht onthulde Turn 10 Studios de eerste 17 minuten van Forza Motorsport. Bekijk de eerste paar races en meer, waaronder:

  • Een Open Practice ronde in Maple Valley achter het stuur van de Chevrolet Corvette E-Ray uit 2024 en de laatste twee ronden van een uithoudingsrace in Hakone, waar je de Nr.01 Cadillac Racing V-Series.R uit 2023 kunt ervaren.
  • De Builders Cup Intro Series introduceert een aantal geselecteerde startersauto’s, waaronder de Subaru STI S209 uit 2019, de Honda Civic Type R uit 2018 en de Ford Mustang GT uit 2018.
  • Een full-grid race op de geheel nieuwe Grand Oak Raceway met de 2018 Honda Civic Type R.

Forza Motorsport is momenteel beschikbaar voor pre-order in de Microsoft Store en Steam. Spelers die de Premium Edition vooraf kopen, hebben vanaf 5 oktober 2023 vijf dagen eerder toegang tot de game. Forza Motorsport komt op 10 oktober naar Xbox Series X|S-consoles, Windows 10 en 11 pc’s via de Microsoft Store en Steam, en Xbox Game Pass voor console, pc en cloudgaming (bèta).
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password