Bekijk de 4K 60 frames per seconde trailer van Red Dead Redemption 2 PC

Red Dead Redemption 2 voor de PC brengt het epische verhaal van Arthur Morgan en de Van der Linde-gang op adembenemende wijze tot leven. De verbluffende technologische verbeteringen geven de game nog meer dimensie. Onder andere de tekenafstanden, schaduwen en verlichting, gras- en vachtstructuren en nog veel meer zijn verbeterd. Ook is de game aangevuld met een groot aantal spannende nieuwe content voor de Story Mode.

Bekijk de nieuwe trailer hierboven om Red Dead Redemption 2 in verbluffende 4K/60 frames per seconde te zien en ontdek alle nieuwe en scherpe details in elke hoek van de game. Van de klauwsporen van een passerende beer aan de voet van een boom in Big Valley en de stekels op een cactus in New Austin, tot een trein die een verre horizon passeert en glinstert in de nachtelijke hemel van New Hannover.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 5 november beschikbaar voor de PC. Koop het spel voor 22 oktober exclusief via de Rockstar Games Launcher en ontvang gratis twee klassieke Rockstar Games PC-titels, en andere extra’s zoals bonussen voor de Story Mode en 50 Gold Bars voor Red Dead Online.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password