Beheer je datingbedrijf en help je klanten de liefde te vinden in Matchmaker Agency, dat 14 februari op Steam verschijnt!

De Singaporese uitgever Soft Source Publishing, in samenwerking met ontwikkelaars Niji Games en MelonCat, kondigt met trots aan dat Matchmaker Agency deze Valentijnsdag op Steam verschijnt.
Red je agentschap of verdoem het tot een mislukking in deze visuele roman/immersive sim, waarin je bedrijf zal leven of sterven afhankelijk van je vermogen om succesvolle matches te vinden voor je klanten. Interview klanten, zoek de perfecte locatie voor dates en leer snel wat er nodig is om de romantische hoop en dromen van mensen te vervullen.
In Matchmaker Agency, geïnspireerd door visual novel-titels zoals The House in Fata Morgana van NOVECT en Little Busters van VisualArts, kies je uit een verscheidenheid aan procedureel gegenereerde klanten, analyseer je hun eigenschappen en vergelijk je hun profielen met die van anderen die om jouw hulp hebben gevraagd. Als eigenaar van een agentschap dat het moeilijk heeft, sta je onder druk om tegen de klok succesvolle koppelingen te maken om geld te verdienen en je huisbaas te betalen, terwijl je de reputatie van je matchmakingbedrijf moet verbeteren. Als je denkt dat je huisbaas nog wel even kan wachten, kun je wat broodnodige upgrades voor je bureau kopen of investeren in reclame om klanten van betere kwaliteit aan te trekken.

Onderzoek is de kern van de ervaring in Matchmaker Agency, waarbij elke klant een unieke mix van extraatjes, persoonlijkheidstypes en persoonlijke voorkeuren heeft. Cadeaus en locaties moeten ook worden onderzocht, zodat je matches de beste kans hebben om die vonk te vinden. Je moet ook voorzichtig zijn bij het selecteren van matches, want er zijn gedurende het spel speciale klanten die een grote invloed hebben op de algehele reputatie van het agentschap.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password