Begin met het verkennen van de Unholy Loot River op 3 mei als ‘Souls Meets Tetris’ Roguelike op PC en Xbox komt

straka.studio, met de steun van superhot presents, kondigt met trots aan dat spelers op 3 mei eindelijk kunnen beginnen met het verkennen van de met gruwelen gevulde waterwegen van het langverwachte Loot River op Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De ‘Dark Souls meets Tetris’ actie roguelike zal op de releasedag ook te downloaden zijn voor Xbox Game Pass-abonnees. Ontdek een rijk vechtsysteem, een gevarieerd bestiarium van vervloekte vijanden, procedureel gegenereerde labyrinten vol met een overvloed aan wapens, spreuken en andere buit, en een rijke, met verhalen gevulde, op fantasie geïnspireerde wereld om te verkennen.

In Loot River kunnen spelers de kracht van de Relic aanwenden om de grond onder hen te laten verschuiven en op de drijvende stukken van verwoeste landschappen te glijden. Deze Tetris-achtige blokken kunnen in elkaar worden geschoven om ruimtelijke verkenningspuzzels op te lossen en creatief worden gebruikt in gevechten om vijanden te manipuleren en de ruimte waarop je gevechten plaatsvinden te controleren. Terwijl spelers zich door deze eindeloze catacomben wagen, komen ze gruwelijke beesten, verdwaalde reizigers en epische eindbazen tegen.

Terwijl spelers de verwoeste waterwegen verkennen, kunnen ze een schat aan nieuwe wapens, uitrusting, spreuken en onheilige kennis ontdekken: zwaarden die je vooruit stuwen naar vijanden; bijlen die projectielen afschieten; elementaire betoveringen; spreuken; bepantsering en charmes die je unieke vaardigheden geven. Deze combineren tot krachtige en verrassende synergieën is van cruciaal belang om je bij elke run verder te helpen. straka.studio’s recente developer walkthrough geeft je een verleidelijk voorproefje van de mogelijkheden die deze combinaties kunnen bieden.

Aangetrokken door scherven van een onheilig relikwie, bevinden rondzwervende nomaden zich in een eeuwigdurende cyclus van leven en dood. Ze verliezen hun gezonde verstand terwijl ze door eindeloze parallelle realiteiten reizen, waarbij ze elkaar verslinden om de kennis van hun medereizigers te absorberen. Geen twee reizen zijn ooit hetzelfde, terwijl talloze verloren zielen door de rivier de Loot drijven.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password