Begin je reis in Street Fighter: Duel met de geliefde vechters deze februari

Volgens de uitgever A PLUS Japan is de voorinschrijving op 31 januari begonnen in de App Store en Google Play. Het spel is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees. Spelers in het grootste deel van Europa, het Midden-Oosten en vele andere niet-Engelssprekende regio’s kunnen zich nu voorinschrijven via de officiële website.

Het spel heeft een groot rooster van vechters en biedt spelmechanismen om ze te verbeteren. In dit spel heeft iedereen de kans om zijn favoriete vechter te krijgen en deze naar de top te bouwen. Met dit unieke karaktersysteem krijg je een gevoel van voltooiing wanneer elk van de vechters een level omhoog gaat.

Street Fighter: Duel brengt de iconische stages van de franchise terug, zoals het vliegveld, het badhuis, de nachtscène, enz. Het spel heeft ook de visuele effecten voor mobiele telefoons geoptimaliseerd en de levels realistischer en levendiger gemaakt.

De gameplay is geoptimaliseerd voor mobiele platforms met spelmodi zoals karaktertraining en arena. Mechanismen zoals automatische combo’s en EX-Move zijn ook toegevoegd om het spel voor iedereen leuk te maken.

Deze nieuwe functies zullen de spelers een unieke gevechtservaring bezorgen in de officiële versie die in februari uitkomt.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password