Begin je buitenaardse reis op 23 mei als Planet of Lana lanceert op PC en Xbox.

Thunderful en onafhankelijke ontwikkelaar Wishfully kondigen met genoegen aan dat hun filmische puzzelavontuur Planet of Lana op 23 mei uitkomt op Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en de Windows 10 Store. De game zal ook day one beschikbaar zijn via Xbox Game Pass voor Game Pass-abonnees.

Planet of Lana staat op meer dan 40 “most anticipated”-lijsten, waaronder die van IGN, Gamespot, Eurogamer, Polygon, Kotaku, Rock Paper Shotgun, Time en Game Informer, en is een van de meest verwachte indie-titels van de afgelopen jaren. De aandacht wordt getrokken door de verbluffende kunststijl, de opzwepende soundtrack van D.I.C.E. en BAFTA-genomineerde componist Takeshi Furukawa, en de unieke companion based mechanics.

Planet of Lana speelt zich af op een buitenaardse wereld en vertelt het verhaal van Lana en haar trouwe dierenvriend Mui tijdens een reddingsmissie om haar zus te redden. Planet of Lana combineert een episch verhaal dat je meeneemt op een spectaculaire reis door prachtige natuurlijke landschappen met een ontroerende persoonlijke relatie tussen de hoofdrolspelers Lana en Mui, en is een spel vol verwondering en avontuur. Verwacht vreemde wezens en gevaarlijke machines tijdens je reis door weelderige bossen, mysterieuze grotten en dorre woestijnlandschappen.

Via gedurfd platformwerk, boeiende puzzels en spannende stealth-sequenties ontdekken spelers een spel dat is opgebouwd rond het unieke metgezelmechanisme dat Lana en Mui met elkaar verbindt. Alleen door samen te werken kun je de puzzels oplossen en de gevaren ontwijken die voor je liggen, van achtervolgende spillebeenrobots die op mysterieuze wijze op Lana’s planeet zijn geland, tot de niet altijd even vriendelijke fauna die de adembenemende omgevingen van Planet of Lana bevolkt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password